avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de mutare la M.A.I.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de mutare la M.A.I.

buna ziua
sunt cadru M.A.I. si in anul 2011 am fost mutat in interesul serviciului in alta localitate decat cea de domiciliu.
in conformitate cu legea 284/2010 trebuia sa primesc o indemnizatie de mutare " in luna schimbarii domiciliului".
eu stau cu chirie si am viza de flotant de cand am fost mutat si am solicitat aceasta indemnizatie insa nu mi-a fost acordata pe motiv ca NU mi-am schimbat domiciliul, ci doar am o viza de flotant care presupune,zic ei, stabilirea unei resedinte.
ACUM VA INTREB: in conditiile in care am un contract de inchiriere o viza de flotant valabila acesta nu echivaleaza cu schimbarea domiciliului ?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Am drept la indemnizatie de mutare si pentru membru de familie aflat in intretinere? aurel2015 aurel2015 Sunt mutata in interesul serviciului intr-o alta localitate decat cea de domiciliu, in cadrul aceluiasi minister, varog sa-mi spuneti daca: - primesc ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume dupa divort bbirina bbirina Buna ziua. In urma divortului din 2012 am ramas cu numele si adresa fostului sot, chiar daca m-am mutat in alt judet si ar fi trebuit sa-mi reiau numele de ... (vezi toată discuția)