avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie pentru CIC consecutiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie pentru CIC consecutiv

Buna ziua!
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoare problema:
O persoana intra in concediu ingrijire copil la data de 01.09.2010. In 02.09.2012 incepe lucrul, dar este insarcinata in 5 luni, urmand sa mai lucreze pana in 30.10.2012.
Cum calculez indemnizatia pentru un eventual concediu medical in aceast aperioada?
Cum calculez indemnizatia pentru concediul de risc maternal?
Cum se va calcula indemnizatia de CIC?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 08:37, 31 August 2012
-CM se va calcula dupa codul de pe certificat
in ordinea situatiei ,
Da, dar cum calculez stagiul?
1. - Baza de calcul pentru indemnizatia pentru concediile medicale (inclusiv concediul de risc maternal si concediul de maternitate) este formata din cele 6 luni premergatoare evenimentului.
- In cele 6 luni poate intra si perioada in care a fost in CCC1 (cu indemnizatia aferenta).

2. - Indemnizatia pentru CCC2 este de 75% din veniturile nete din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
- In aceste 12 luni intra si lunile in care a fost in CCC1, concedii medicale, concediu de maternitate.
Va multumesc mult pentru raspuns.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil lutzu17 lutzu17 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt in CCC1 pana copilul face 2 ani (20.08.2015).Tatal nu indeplineste conditiile pentru indemnizatie.Sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ralfo ralfo Buna ziua! Am urmatorul caz: sunt in concediu crestere copil (2 ani), copilul face doi ani pe 12.02.2015. Incepand cu data de 12.01.2015 ar trebui sa intre in ... (vezi toată discuția)