avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere magazin naturist
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere magazin naturist

Buna ziua. As dori sa deschid un magazin care va comercializa produse naturiste, cosmetice si alimentare. As dori sa stiu ce autorizatii imi sunt necesare pentru deschiderea magazinului.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 12:57, 30 August 2012
Autorizatiile le luati implicit prin declaratia data pe propria raspundere de la registrul comertului. In plus, functie de natura alimentelor(vezi caramangerie, etc) va trebuie sa va faca o vizita suplimentara Directia Sanitar-Veterinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie să comercializez antiparazitare interne si externe ptr animale? Ferariu Lavinia Ferariu Lavinia Bună ziua ! Sunt asistent de farmacie, administrez un magazin cu produse naturiste , hrană animale si cosmetice.Aș dori să știu dacă aș avea voie să ... (vezi toată discuția)
Autorizatii petrache anisoara petrache anisoara Buna ziua, Este nevoie de autorizatie D.S.V.sau doar o declaratie pe propria raspundere la O.R.C .pentru a comercializa produse ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)