avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model contract

As vrea sa cumpar de la o persoana fizica un procedeu de fabricatie care nu este brevetat. Un contract de vanzare-cumparare obisnuit este suficient sau se face un contract deosebit?
Cel mai recent răspuns: nicoga , utilizator 17:04, 30 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
NU, tocmai asta este problema. Cumpar ceva in care eu cred ca are potential, pe riscul meu, dar pe care eventual sa il inregistrez eu mai tarziu ca brevet.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Joc video neamt_anamaria@yahoo.com neamt_anamaria@yahoo.com Am si eu o intrebare... Daca administratorul unei societati produce un joc video, cum se procedeaza din punct de vedere legal acest lucru.. plssssss si ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto daryana daryana Buna ziua ! In ce conditii o persoana fizica poate sa vanda un autorturism unei societati ? Mentionez ca acea persoana este si actionar al societatii care ... (vezi toată discuția)
Intrebare spinoasa brevet inventie scorpion2001 scorpion2001 Buna ziua. Sunt posesorul unui brevet de inventie , inregistrat in Romania , data inregistrarii fiind Aprilie 2014 . In 2012 am lucrat pentru o firma ... (vezi toată discuția)