avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor fals in factura fiscala
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

fals in factura fiscala

Va rog sa-mi spuneti care este termenul de prescriptie pentru un fals in factura cu intentia de a plati o tranzactie care de fapt nu a avut loc niciodata.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 23:20, 30 August 2012
5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea incadrarii juridice a infractiunii de uz de fals in inscrisuri oficiale adrianpopescu77 adrianpopescu77 Stimate doamne si domni avocati, Supun expertizei dvs profesionale urmatoarea speta: In anul 2006 o persoana preda fotografii si o suma de bani unei alte ... (vezi toată discuția)
prescriptie si cum functioneaza -fals si uz de fals wolfususro wolfususro Am un caz de fals si uz de fals si sunt in stadiul de cercetare penala si doresc sa stiu cand survine si in ve caz survine prescriptia deoarece politia o ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de introducere a plingerii penale pentru fals si uz de fals? gaby83 gaby83 Persoanele cu care ma judec de ani de zile au formulat o plingere penala impotriva mea pentru fals si uz de fals, sustinind ca inscrisurile pe care le-am ... (vezi toată discuția)