avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventii POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventii POSDRU

S-a finalizat cursul de pregatire profesionala, am sustinut examenul, promovat cu nota maxima, dar ni se spune ca nu ni se poate plati subventia decat peste 4 luni desi initial ne spusesera ca ne dau banii la finalul cursului. Rog sa-mi indicati legislatia care reglementeaza plata subventiei catre cursanti. Am suspiciunea ca banii le vin in cont dar nu fac plata pentru a acumula dobanda (sau alte smecherii de genul). Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: hazi , utilizator 13:54, 2 Septembrie 2012
Va puteti adresa OIRPOSDRU care este autoritatea de management a programului, adresa si datele de contact le gasiti aici:
[ link extern ]

Platile, rambursarile, in cadrul acestui program sunt mult intarziate.
Firma care a accesat programul nu poate face cu banii ce vrea ea si nici nu risca deturnare de fonduri cum ati sugerat dvs.
Atunci cand v-ati inscris in program, ei nu aveau sa stie ca rambursarile vor fi suspendate.Presa a detaliat aceste aspecte.De primit veti primi banii , daca au fost alocati prin proiect, doar ca trebuie sa aveti putina rabdare.
Ei primeste bani pe transe, astfel ce daca n-au primit transele anterioare nu pot sa va platesti, dar pana ce dv nu semnati primirea bani ei nu pot deconta acest bani la urmatoara transa. Adica rabdare asa cum va spus danacj. Din cauza smecheria de multi cei nevinovati platesc si ei consecintele, si anume: suspendarea platii de catre UE..
Plata subventiilor se poate face pana in ultima zi de implementare a proiectului. Consultati formatorul si solicitantul pentru raspunsuri competente. Inchiderea proiectului nu se poate realiza pana nu se face plata subventiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)
Proiect posdru hazi hazi Suntem un ONG care am avut calitatea de partener in cadrul unui proiect strategic POSDRU. ONG-ul este autorizat ca formator si a prestat activitatea de formare ... (vezi toată discuția)