avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii retinere CAS membrii CA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

retinere CAS membrii CA

As vrea sa stiu daca de la 01.07.2012 membriilor Cons.de Administratie din regii autonome care au calitatea si de angajati li se mai retine cota de CAS?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:24, 31 August 2012
Conform art 296 indice 4 lit.g)si art.296 indice 16 lit.a) si b) din Codul fiscal,nu sunteti exceptati de la plata CAS si nici a CASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca de tip conventie civila N_Adriana N_Adriana Buna seara! Contractul de munca cu conventie civila inseamna neaparat transformarea angajatului in PFA sau angajatorul imi poate plati in continuare ... (vezi toată discuția)
Impozitare salarii compensatorii emilia19p emilia19p Buna! am lucrat la Posta Romana si recent am fost disponibilizata primind o decizie prin care imi vor fi date salarii compensatorii.... de atunci se tot aud ... (vezi toată discuția)
Modificari fiscale pfa dupa 1 iulie Alis_Maticiuc Alis_Maticiuc Buna ziua ! Stiu ca incepand cu 01.07 se schimba regimul fiscal in cazul PFA, dar nu am inteles exact consecintele. Am un PFA( singura sursa de venit) in ... (vezi toată discuția)