avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inventar de coordonate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inventar de coordonate

Am un teren din care mi-a luat autostrada, pentru care am fost despagubit.
Cand am mers la firma care executa lucrarea la autostrada, ca sa vad ce mai am din teren, mi s-au cerut :inventarul de coordonate si harta terenului.
Surpriza: desi fizic, cea mai mare suprafata a parcelei mele e sub autostrada, constructorul nu poate face nimic, deoarece inventarul de coordonate ma situeaza pe alta parcela a tarlalei.
Pot fi coordonatele gresite? Ce pot face?
Am dus la fata locului un topograf autorizat, care mi-a masurat dupa coordonatele pe care le detin, si a constatat si el ca pe parcela mea sunt coordonatele vecinului meu, iar eu am coordonatele pe parcela altui vecin.
Cel mai recent răspuns: getuta2 , utilizator 18:39, 6 Septembrie 2012
Verificati parcelele trecute in titlu de proprietate, apoi solicitati un plan parcelar de la primarie si puteti solicita relatii si de la OCPI privind aprobarea documentatiei cadastrale, daca aveti numar cadastral si intabulare.
se pot stabili noi coordonate la ocpi, daca primele sunt gresite?

[Editat - va rog nu mai citati mesajele anterioare, faceti click pe butonul Raspunde. Multumesc]
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare coordonate extravilan virtuale ? cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua in urma cu 2 ani am cumparat o parcela de teren de 2500 mp extravilan.Am identificat parcela cu vechii proprietari toate bune .Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)
Teren cu coordonate noi, gresite iucu iucu Bunaziua! Ce pot face daca am un teren scos din tarla, in urma intabularii, din cauza inventarului de coordonate gresit. Virtual, terenul nu e in vechile ... (vezi toată discuția)
Teren cu amplasare stabilită concret prin hotărâre judecătorească, încadrat de ocpi drept "teren fără localizare certă" doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)