buna ziua.ma numesc coltor liliana si sunt proprietara unui apartament la demisolul unui bloc in alba iulia,ccu 8 luni in urma cativa vecini au construit o masa si 2 banci in fata geamului meu la o distanta de cca 3 m pe spatiu privat al locatarilor din bloc.(deci nu este spatiu public)doar ca pe mine nu m-au intrebat si ma deranjeaza prezenta lor zilnica in fata geamului meu.este legal ceea ce au facut ei?sau tb sa aiba acordul meu?
Ati precizat ca este spatiu privat
Cine este concret proprietarul acelui spatiu?
Daca la nivelul imobilului este constituita asociatie de proprietari,problema poate fi usor solutionata prin sesizarea oficiala a presedintelui de asociatie
pai ei spun ca sunt toti de acord cu construirea bancii.normal, ca nu e la geamul lor ci al meu.deci eu ce pot pretinde de la presedintele asociatiei?sa=i determine sa=si strice banca?
In situatia expusa in care toti proprietarii aveti drepturi egale asupra terenului din jurul imobilului,cu scopul materializarii interesului dvs de schimbare pozitie/ridicare banca ,aveti la indemana 2 variante
1-solutionare amiabila prin implicarea concreta a dvs ca parte nemultumita.prejudiciata de pozitionarea bancii in dreptul geamului dvs ,eventual sensibilizarea acelora care au dispus montarea bancii in acel loc
2-Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa dovedesca ca prin pozitionarea bancii au fost incalcate drepturile dvs legitime,si au cauzate prejudicii,aveti dreptul a formula plangere in justitie
Spatiu comun
roxan83
Buna ziua,
As avea rugamintea sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta:
-Detin un apartament intr-un imobil nou, mai exact la demisolul ... (vezi toată discuția)
Gestionare consum apa
galaoan
Buna seara.Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje care nu mai face parte din 2000 dintr-o asociatie de locatari/ proprietari( asociatia de locatari s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)