avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... banca construita in fata geamului apartamentului meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

banca construita in fata geamului apartamentului meu

buna ziua.ma numesc coltor liliana si sunt proprietara unui apartament la demisolul unui bloc in alba iulia,ccu 8 luni in urma cativa vecini au construit o masa si 2 banci in fata geamului meu la o distanta de cca 3 m pe spatiu privat al locatarilor din bloc.(deci nu este spatiu public)doar ca pe mine nu m-au intrebat si ma deranjeaza prezenta lor zilnica in fata geamului meu.este legal ceea ce au facut ei?sau tb sa aiba acordul meu?
Cel mai recent răspuns: lilianacoltor , utilizator 14:49, 31 August 2012
Ati precizat ca este spatiu privat
Cine este concret proprietarul acelui spatiu?
Daca la nivelul imobilului este constituita asociatie de proprietari,problema poate fi usor solutionata prin sesizarea oficiala a presedintelui de asociatie
pai ei spun ca sunt toti de acord cu construirea bancii.normal, ca nu e la geamul lor ci al meu.deci eu ce pot pretinde de la presedintele asociatiei?sa=i determine sa=si strice banca?
prooprietari suntem noi locatarii acelui imobil construit de catre o societate privata
In situatia expusa in care toti proprietarii aveti drepturi egale asupra terenului din jurul imobilului,cu scopul materializarii interesului dvs de schimbare pozitie/ridicare banca ,aveti la indemana 2 variante
1-solutionare amiabila prin implicarea concreta a dvs ca parte nemultumita.prejudiciata de pozitionarea bancii in dreptul geamului dvs ,eventual sensibilizarea acelora care au dispus montarea bancii in acel loc
2-Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa dovedesca ca prin pozitionarea bancii au fost incalcate drepturile dvs legitime,si au cauzate prejudicii,aveti dreptul a formula plangere in justitie
nu vi se para ca a fost incalcat dreptul meu la intimitate si liniste?

Alte discuții în legătură

Dileme cu demisolul blocului Loredana80 Loredana80 Demisolul blocului in care locuiesc (200mp) a fost cumparat in 1993 de catre o familie care detine si o firma, prin urmare spatiul este folosit ca locuinta si ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun roxan83 roxan83 Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta: -Detin un apartament intr-un imobil nou, mai exact la demisolul ... (vezi toată discuția)
Gestionare consum apa galaoan galaoan Buna seara.Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje care nu mai face parte din 2000 dintr-o asociatie de locatari/ proprietari( asociatia de locatari s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)