avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul colectiv de munca

Buna ziua! As dori sa stiu daca o mamica a nascut in decembrie 2011 daca mai beneficiaza de salariul mediu pe unitate de la servici conform contractului colectiv de munca la nivel national avand in vedere ca in acel moment nu exista un contract de munca colectiv semnat pe anul respectiv.Multulmesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:56, 31 August 2012
1. In decembrie 2011 nu mai exista un CCM la nivel national.

2. Beneficiati de un salariu mediu la nasterea copilului numai daca acesta este prevazut in CCM aplicabil unitatii sau in Regulamentul intern al unitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate oanacarlan oanacarlan Buna dimineata!Va rog sa-mi spuneti daca se mai acorda un salariu mediu pe unitate!V-am trimis ce am gasit referitor la acest drept.Va multumesc! După ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil neva neva Buna ziua, intrebarea mea e in legatura cu salariul mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil (Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)