avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... domiciliu - anularea lui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

domiciliu - anularea lui

am fost casatorita cu cet raman eu din RM fiind ,,,acum sunt divortata,am ramas in numele lui de comun acord.. si doiciliu a ramas tot la el insa lucrul asta nu l-am discutat.Eu nu am deschis tema si lui ia scapat probabil..intrebarea ...este ..poate el sa-mi retraga domiciliu in lipsa mea , fara ca eu sa stiu?sau trebuie neaparat sa fiu si eu prezenta acolo cu buletinul si instiintata,va rog mult din suflet un raspuns.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: alina_md , utilizator 15:30, 2 Septembrie 2012
Nu poate, stati linistita.
MULTUMESC MULT
Sa fiti sanatoasa :)

Pentru ca nu am argumentat, completez: ar trebui sa promoveze actiune in instanta ca sa obtina anularea domiciliului - implicit ati fi obligata sa va schimbati cartea de identitate (ar fi mai mult de scris dar nu are rost).
E prea multa bataie de cap si banuiesc ca, daca a fost de acord sa ii purtati in continuare numele, nu il deranjeaza deloc faptul ca aveti in continuare cartea de identitate cu domiciliul la adresa dumnealui.
multumesc mult de raspuns si vreau sa mentionez ca nu am vorbit cu el ,nu sa deschis tema domiciliului. si nici eu nu am abordato...cu scopul /sa ma mai caute/...pur si simplu ia scapat ,ia sarit din cap chiestia asta....nu sa gandit.....sau....stie sigur ca e posibil sa mi anuleze domiciliul in lipsa mea si crede ca va face-o fara mine....de asta as vrea sa stiu sigur daca o poate face in lipsa mea...va multumesc din inima pt raspuns
In schimb, daca locuiti inca in Romania, puteti fi amendata, intrucat locuiti fara forme legale la o alta adresa decat cea din buletin.

Alte discuții în legătură

Nelamuriri carte de identitate. delia223 delia223 Buna ziua. O mica problema, daca stie cineva un raspuns si multumesc anticipat. Locuiesc in Spania si imi expira cartea de identitate. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate anulata in urma divortului. daridan daridan Buna ziua! Soacra mea a divortat la notar de curand iar dupa pronuntarea divortului acesta ia taiat Cartea de identitate. Asi dori sa stiu daca asa ceva este ... (vezi toată discuția)