am fost casatorita cu cet raman eu din RM fiind ,,,acum sunt divortata,am ramas in numele lui de comun acord.. si doiciliu a ramas tot la el insa lucrul asta nu l-am discutat.Eu nu am deschis tema si lui ia scapat probabil..intrebarea ...este ..poate el sa-mi retraga domiciliu in lipsa mea , fara ca eu sa stiu?sau trebuie neaparat sa fiu si eu prezenta acolo cu buletinul si instiintata,va rog mult din suflet un raspuns.multumesc mult
Cred ca pe alina_md o intereseaza daca isi va putea pastra cartea de identitate pentru calatoriile in UE.
alina_md, in caz ca veniti iar sa locuiti in Romania va puteti face viza de resedinta la imobilul unde veti sta: se va lipi un autocolant pe spatele CI cu adresa respectiva, o puteti pastra in continuare.
Nu Domnul Ares_3 credeti gresit!!!!,Nu asta ma intereseaza!!! In caz ca pierd domiciliul actual imi pot face /alt domiciliu / si pana la urma am si pasaport roman asa ca..in caz ca ma /scoate/ de la domiciliul lui automat raman fara buletin insa.daca chiar raman fara buletin de romania imi ramane pasaportul romanesc si oricum calatoresc.Probabil nu ati fost atent desi am mentionat mai sus / SA MA MAI CAUTE/..adica sa mai raman cumva legata de el...stiti....sau el de mine.........:) multumesc mult pt atentia acordata cazului meu
N-am vrut sa va supar si nici sa insinuez nimic, imi pare rau ca asa ati inteles.
Raspunsul ramane acelasi pe care vi l-am dat prima oara: poate doar daca promoveaza actiune in instanta etc. Serviciul de Evidenta Persoanelor elibereaza carti de identitate, nu le anuleaza. In locul dvs. nu mi-as face probleme.
Daca aveti posibilitatea sa va faceti alta carte de identitate, faceti-o cand veniti in Romania si scapati de aceasta grija.
Schimbare buletin
cddamian
Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)