avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... domiciliu - anularea lui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

domiciliu - anularea lui

am fost casatorita cu cet raman eu din RM fiind ,,,acum sunt divortata,am ramas in numele lui de comun acord.. si doiciliu a ramas tot la el insa lucrul asta nu l-am discutat.Eu nu am deschis tema si lui ia scapat probabil..intrebarea ...este ..poate el sa-mi retraga domiciliu in lipsa mea , fara ca eu sa stiu?sau trebuie neaparat sa fiu si eu prezenta acolo cu buletinul si instiintata,va rog mult din suflet un raspuns.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: alina_md , utilizator 15:30, 2 Septembrie 2012
nu ,nu locuies in romania deoatece neam despartit...avem divort....stau in RM acum...de fapt acum de 2 zile am luat divortul pe 30 august:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2012
alina_md, utilizator
Cred ca pe alina_md o intereseaza daca isi va putea pastra cartea de identitate pentru calatoriile in UE.

alina_md, in caz ca veniti iar sa locuiti in Romania va puteti face viza de resedinta la imobilul unde veti sta: se va lipi un autocolant pe spatele CI cu adresa respectiva, o puteti pastra in continuare.
Nu Domnul Ares_3 credeti gresit!!!!,Nu asta ma intereseaza!!! In caz ca pierd domiciliul actual imi pot face /alt domiciliu / si pana la urma am si pasaport roman asa ca..in caz ca ma /scoate/ de la domiciliul lui automat raman fara buletin insa.daca chiar raman fara buletin de romania imi ramane pasaportul romanesc si oricum calatoresc.Probabil nu ati fost atent desi am mentionat mai sus / SA MA MAI CAUTE/..adica sa mai raman cumva legata de el...stiti....sau el de mine.........:) multumesc mult pt atentia acordata cazului meu
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2012
alina_md, utilizator
N-am vrut sa va supar si nici sa insinuez nimic, imi pare rau ca asa ati inteles.
Raspunsul ramane acelasi pe care vi l-am dat prima oara: poate doar daca promoveaza actiune in instanta etc. Serviciul de Evidenta Persoanelor elibereaza carti de identitate, nu le anuleaza. In locul dvs. nu mi-as face probleme.

Daca aveti posibilitatea sa va faceti alta carte de identitate, faceti-o cand veniti in Romania si scapati de aceasta grija.
multumesc mult pt raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri carte de identitate. delia223 delia223 Buna ziua. O mica problema, daca stie cineva un raspuns si multumesc anticipat. Locuiesc in Spania si imi expira cartea de identitate. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate anulata in urma divortului. daridan daridan Buna ziua! Soacra mea a divortat la notar de curand iar dupa pronuntarea divortului acesta ia taiat Cartea de identitate. Asi dori sa stiu daca asa ceva este ... (vezi toată discuția)