avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatii publice - descalificare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatii publice - descalificare

as vrea sa stiu daca este normal sa fiu descalificat intr-o procedura de atribuire a unei licitatii publice pentru cuantumul cheltuielior indirecte cu care m-am prezentat(3%), si care este legea cu care as putea face contestatie(articolul)
exista vreo lege care sa stabileasca nivelul minim al cheltuielilor indirecte?
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2012
vlad nicolae, moderator
Cel mai recent răspuns: a66 , utilizator 10:56, 9 Septembrie 2012
Nu este deloc normal sa fiti descalificat ! Faceti contestatie la CNSC. Intrati pe siteul www.cnsc.ro si obtineti toate datele . Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie, descalificare contestata si admisa de cnsc laurafalamas laurafalamas Buna, Am o intrebare la dumneavostra legata de achizitiile publice. In 2012 am participat la o licitatie. AC ne-au descalificat oferta ca fiind neconforma. ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragandaniel dragandaniel FAC PARTE DINTR-O COMISIE DE LICITATIE PUBLICA .CAIETUL DE SARCINI A FOST FACUT AMBIGU.A FOST DECLARATA O FIRMA CASTIGATOARE O ALTA AFACUT ... (vezi toată discuția)
Asigurarea riscului profesional  elena Dragomir elena Dragomir Are cineva un punct de vedere din partea la ANRMAP in ce priveste asigurarea riscul profesional. Este legal ca o autoritate sa aibe dreptul sa solicite la o ... (vezi toată discuția)