avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice asigurarea riscului profesional
Discuție deschisă în Achiziţii publice

asigurarea riscului profesional

Are cineva un punct de vedere din partea la ANRMAP in ce priveste asigurarea riscul profesional.
Este legal ca o autoritate sa aibe dreptul sa solicite la o licitatie privind atribuirea unui contract de lucrari - asigurarea riscului profesional.
In ultimul timp am gasit aceasta cerinta la criterii de calificare si autoritatile nu vor sa inteleaga cand li se explica ca societatile de asigurari dau aceste asigurari privind riscul profesional numai persoanelor autorizate care au activitati intelectuale.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:15, 17 Iulie 2009
Din punctul meu de vedere va sfatuiesc sa participati la licitatie, solicitatile lamuriri in sensul aratat,in scris, respectand procedura, iar in cazul in care sunteti descalificat din acest considerent, faceti contestatie la CNSC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare privind riscul prefesional floritanasuica floritanasuica Va rog sa - mi spuneti daca pentru atribiuirea unui contract de lucrari se poate asigura riscul profesional. Precizez ca societatile de asigurare incheie ... (vezi toată discuția)
Modificare caiet de sarcini ibitza78 ibitza78 Buna ziua! am urmatoarea speta: se publica pe SEAP documentatia de atribuire pentru o procedura de licitatie deschisa. Ulterior se primesc solicitari de ... (vezi toată discuția)
Documente de calificare incomplete dddimitriu dddimitriu In urma cererii de oferta publicate pe SEAP, am participat la o licitatie a carui [b]castigator [/b](un SRL) are, conform procesului-verbal, [b]documentele de ... (vezi toată discuția)