avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari [EDITAT]
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari [EDITAT]

am cistigat procesul cu carpatica instanta dindu-mi cistig de cauza obligind carpatica sa-mi plateasca 75% din valoarea masinii avand dauna totala judecindu-se pe ordinul 20/2008. intrbarea este daca mai pot recupera si diferenta de 25% dindu-i inca o data in judecata deoarece epava este total compromisa si nu mai pot recupera nimic si daca mai pot recupera nistebani si cum prin nefolosinta masinii.multumesc=D>:D:ban:
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:39, 4 Septembrie 2012
Opinia mea e ca nu mai puteti deschide un nou proces pentru valoarea epavei, intrucat in cauza opereaza autoritatea de lucru judecat. Puteti insa sa cereti penalitati de intarziere de 0,1°/o/zi de intarziere, ceea ce, avand in vedere si timpul scurs pe perioada procesului, poate ajunge la o suma importanta. Estimati ca e vorba de o dobanda de 36°/o/an, pe care nu v-o ofera nici o banca.
Puteti deschide un proces impotriva persoanei vinovate pentru pretentii. Inainte de a introduce actiunea ganditi-va de zece ori daca valoarea pieselor neavariate in urma accidentului nu cumva depaseste 25% din valoarea autoturismului la data accidentului si prin valorificarea acestor piese iesiti in castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna totala asiban raditalidia raditalidia Am o masina luata in leasing in anul 2007 , valoarea de noua a masinii a fost de 12000 euro . La incheierea politei casco de catre Asiban s-a facut o greseala ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto marianraducan marianraducan in anul 2009 un nebun mi-a lovit masina aceasta fiind parcata apoi cei de la asigurari mi-au subevaluat valoarea de plata. apoi i-am dat in judecata unde sa ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco Ileana2013 Ileana2013 Recuperare indemnizatie in caz de dauna totala. Am avut un accident si cei de la firma de asigurari unde am polita CASCO au evaluat costul reparatiei si au ... (vezi toată discuția)