avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte

Buna seara
Va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns:cat costa actele de vanzare cumparare pt o garsoniera, specific garsoniera se afla in botosani conf 1, si zona semicentrala!multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 23:01, 2 Septembrie 2012
Prea generala intrebarea. Pe langa zona, trebuie de stiut si pretul, in functie de asta se face calculul, au notarii diverse tabele pe care le utilizeaza. De ce nu treci pe la un notar sa intrebi, asta nu costa nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Pret succesiune Augusta92 Augusta92 Buna ziua! As dori sa fac succesiunea dupa mama mea care a decedat, am fost 3 mostenitori, dintre care 2 au renuntat la mostenire(am declaratiile lor facute la ... (vezi toată discuția)
Pret acte vanzare cumparare pavel alexandru pavel alexandru parintii vor sa_mi faca acte pe 700 mp de teren acest teren include si o autorizatie de casa.cam cat m_ar costa sa trec terenul si autorizatia de constructie ... (vezi toată discuția)