avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... legislatie preschimbare permise auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

legislatie preschimbare permise auto

Va cer sfatul cu privire la preschimbarea permiselor auto.
Am fost azi la sediul Politiei CLuj pentru preschimbare permis auto.
Am depuas actele l adosar iar cei de la ghiseu au spus ca poza din Buletin (C.I.) nu este conforma cu realitatea. Adica in poza am parul o idee mai lung si am o barba de 2 saptamani (max. 1 cm), ia rin realitate, dupa 9 ani, am parul mai scurt, si nu mai am barba ci doar cioc. Va rog sa imi spuneit conform carei legi nu imi este aprobata documentatia de preschimbare a permisului, (daca exista vreuna).

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters61319 , utilizator 15:33, 20 Ianuarie 2009
Daca diferentele sunt asa mari puteti sa schimbati si CI si rezolvati usor situatia tensionata.
sau... o solutie nejuridica: nu va tundeti si nu va radeti o luna dupa care va prezentati la politie pentru preschimbare permis :D. dupa ce obtineti noul permis va puteti tunde si rade linistit. :D
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2009
ContSters61319, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis expirat selon selon o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se ... (vezi toată discuția)
Schimbarea permisului de conducere alinapricopi alinapricopi buna ziua am obtinut permisul de conducere in italia acum m-am stabilit in Romania si mi-am schimbat numele dupa casatorie ce acte sunt necesare trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)