avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

Buna ziua,
Sotul meu are la banca 2 credite. Pana in acest moment am putut sa achitam plata ratelor la zi, fara a avea intarzieri. Eu am ramas fara serviciu, am terminat somajul dar inca nu am gasit de munca, iar sotului i s-a diminuat intre timp salariul. Am facut restructurare de credit, dar acum ratele au crescut la aprox. 70% din salariul net al sotului si suntem in imposibilitate de plata.
Va rugam sa ne spuneti care ar putea fi solutia de a iesi din aceasta criza?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:34, 3 Septembrie 2012
Buna ziua,

Solutia o puteti gasi doar la Bancile creditoare, nicidecum aici.

Le puteti cere sa platiti doar dobanda o perioada, sa va reduca dobanda, etc. Doar ei decid daca accepta sau nu.
Nimeni altcineva, nici macar Instanta de judecata, nu poate interveni in relatia dvs contractuala, atata timp cat nu este incalca ordinea publica si bunele moravuri.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca vioreldodan vioreldodan Buna ziua! M-am inscris azi pe site-ul dvs pt a afla niste raspunsuri competente la o pb pe care o am cu o anumita banca. Am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca--politist pepenasul pepenasul In anul 2007, am luat un credit ipotecar de la Banca pe o perioada de 20 ani. Dobanda in primul an fiind fixa si ulterior variabila. Pana in anul 2010 am ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credite...este posibila compensarea cu drepturi litigioase? bad_sonia bad_sonia Buna ziua , ca multi alti am facut mai multe credite de nevoi personale la mai multe banci in 2007-2008 acum am ajuns in imposibilitate de a mai plati ... (vezi toată discuția)