avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comisia de Jurisdictie a Imputatiilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comisia de Jurisdictie a Imputatiilor

Buna seara. Am respectuoasa rugaminte sa-mi comunicati daca Decizia Comisiei de Jurisdictie a Imputatiilor din cadrul Ministerului Apararii prin care s-a solutionat o contestatie a unei decizii de imputare, poate fi atacata direct la instanta de contencios administrativ sau mai trebuie indeplinita si procedura prealabila. In acest din urma caz care ar fi demersurile?
Cel mai recent răspuns: Lipi , utilizator 15:28, 22 Ianuarie 2009
Din punctul meu de vedere tot sirul ala de contestatii ba la Comisia de solutionare a contestatiilor, ba la Comisia de jurisdictie a imputatiilor, constituie procedura prealabila.
Poate te ajuta... s-a mai discutat pe tema asta...

www.avocatnet.ro/content/for...

App... va ziceam prin mai-iunie 2008 ca as vrea sa sar toate comisiile si comitziile astea pt. ca in ritmul lor de lucru ma apuca Revelionul... Gresit, nenica... Abia la finalul lunii ianuarie am termen la Tribunal... Hai Romania !! :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie oug 121/1998 Lipi Lipi Intrebare-intrebatoare... Dupa epuizarea cailor de atac prevazute de actul normativ care reglementeaza raspunderea materiala a militarilor, respectiv Comisia ... (vezi toată discuția)
Nulitatea unei decizii de imputare fl.neagu fl.neagu Nerespectare articolului 30 alin(4) din OG 121 din 1998(Raspundere materiala a militarilor), cu privire la termenul de cel mult 15 zile cand trebuie comunicata ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta contestare decizie anofm Antoanela Geaman Antoanela Geaman Care este instanta competenta sa judece contestatia la o decizie ANOFM prin care se imputa o anumita suma ce a fost platita ca ajutor de somaj? (vezi toată discuția)