avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit studii perfectionare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

studii perfectionare

Buna ziua, am un SRL cu cod CAEN principal 9604 Activitati de intretinere corporala. In momentul de fata am specializare de maseur, eu fiind singura persoana care profeseaza, iar din acest an intentionez sa urmez o a doua facultate Balneofiziokinetoterapie pe care sunt nevoita sa o fac cu plata, in ideea diversificarii activitatii. Pot sa deduc taxa anuala pe societate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 12:52, 3 Septembrie 2012
Din pacate ,cheltuielile mentionate nu fac parte din cele efectuate in scopul realizarii de venituri,deci nu sunt cheltuieli deductibile la determinarea profitului impozabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa epilare definitiva cu laser Bineata Bineata Buna ziua,dacă intenționez sa mi deschid un SRL sau PFA(ce merge?)avand ca activitate epilare definitiva laser,înlăturare tatuaje cu laser și rejuvenare ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare studenti roxana adriana roxana adriana Sunt angajata la o societate, iar in acelasi timp urmez si cursurile unei facultati. Firma poate sa-mi sponsorizeze taxa de studii, iar aceasta poate fi ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)