avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Scoala de soferi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Scoala de soferi

Buna ziua,
Un instructor auto poate fi angajat la 2 scoli in acelasi timp?M-am informat la ITM si am inteles ca nu este nici o problema, in schimb am auzit ca nu ar permite ARR-ul.Nu stiu unde anume sa ma informez mai exact.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 3 Septembrie 2012
In baza articolului de mai jos , apreciez ca si intructorul poate incheia contract de munca prin cumul
Art. 35 din codul muncii republicat
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Din cate cunosc interzicerea vizeaza instructorii independenţi care nu pot încheia contracte de prestări servicii decât cu o singură şcoală de şoferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - instructor auto independent gheorgheciuca gheorgheciuca Sunt instructor auto independent, autorizat la ARR si ORC. Sunt inregistrat ca PFA la finante si platesc impozit pe venit stabilit la norma de venit (nu in ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate carburant scoala de soferi alexeradu alexeradu O scoala de soferi are contracte incheiate cu instructori autorizati pentru instruirea practica a elevilor, prin care se obliga sa asigure ... (vezi toată discuția)
Cumul de functie secretar scoala ILDIKOETEL ILDIKOETEL Dacă o persoană ocupă funcția de secretar cu norma întreagă la o școală, poate să ocupe, prin cumul, încă o jumătate de normă de secretar ... (vezi toată discuția)