avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Taxe cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Taxe cadastru

Buna seara,

In urma unui proces s-a decis dezmembrarea unui teren si a constructiilor aferente. expertul cadastru care a facut documentatia pentru unul din loturi a fost obligat de ocpi, sa faca actele si pentru celalalt lot in urma dezmembrarii. vecinul nu doreste sa achite onorariul si taxele ocpi, in conditiile in care am fost nevoita sa achit tot. Cum pot proceda sa recuperez banii aferenti lucrarii sale?
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2012
ContSters246530, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters246530 , utilizator 14:30, 5 Septembrie 2012
In temeiul hotararii judecatoresti care dispune executarea documentatiilor cadastrale distincte pentru cele 2 loturi,formulati actiune in instanta impotriva vecinului care nu intelege sa respecte hotararea instantei de judecata
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare ContSters246530 ContSters246530 Buna ziua, in urma unui proces s-a decis dezmembrarea unui teren in 2 loturi. am hotarare definitiva si irevocabila, s-a efectuat dezmembrarea terenului cu ... (vezi toată discuția)
S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare-apartamentare FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună ziua, Aş dori să întreb: Pentru a clarifica situaţia între mine şi fratele meu referitoare la un imobil (teren şi construcţii) este necesară ... (vezi toată discuția)