avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit agricol pentru invalid de razboi, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit agricol pentru invalid de razboi, veteran de razboi, deportat, handicap

Buna ziua,
Tata fiind invalid de razboi (2/3 picior amputat), veteran de razboi, deportat catrilater si avand si certificat de handicap, beneficiaza de scutirea de impozit (16/%) pe venit agricol. Este vorba de un teren dat in arenda.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:07, 4 Septembrie 2012
Pentru impozitul pe venitul din arenda nu este scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit teren agricol Adriana68 Adriana68 Tatal meu este paralizat si are un certificat de handicap. Are un teren agricol la care primaria cere impozit. Este scutit de impozit in baza acestui ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap oprita oprita Buna ziua; Mama mea detine o suprafata de cca.3 ha teren agricol intr-o localitate, dar in prezent se afla in grija mea, fiind persoana cu handicap grav, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pensionari Radu Doina Radu Doina Buna seara, as avea o intrebare : mama este pensioanara, iar tata, veteran de razboi, este decedat.In aceste conditii este ea scutita de la plata ... (vezi toată discuția)