avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ipoteca
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ipoteca

Buna,
As fii interesat daca exista lege sau legi in vigoare care sa interzica pentru banci acceptarea garantarii cu imobil de catre o persoana juridica pentru o persoana fizica in cazul unei credite de nevoi personale?

Multumesc
Carol

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil ipotecat cu preluarea ipotecii!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca este posibil sa achizitionez un spatiu comercial de la o persoana juridica, spatiu ce este grevat de o ipoteca de rang ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata ce pot face ? brokenangel brokenangel nu mai pot plati rata ce pot face ? am 2 credite (casa + nevoi personale) am ramas fara loc de munca si doresc sa stiu cum pot discuta cu cei de la banca la ... (vezi toată discuția)
Preluare credit prin cumparare imobil Luluk Luluk Buna ziua. Sunt in situatia in care doresc sa cumpar o casa a caror proprietari sunt in divort si care a fost construita partial pe baza unui credit ipotecar ... (vezi toată discuția)