avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Vreau sa deschid gradinita privata cu ajutorul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Vreau sa deschid gradinita privata cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

Vreau sa infiintez o gradinita particulara in Bucuresti sau Calarasi si -din cate am citit pe aici- se pare ca fondurile pot acoperi pana la 70% din cheltuieli. Suma totala ce trebuie investita este undeva la 40000 euro. Ce doresc de la dumneavoastra este ajutor in privinta dosarului ce trebuie sa il intocmesc, spre a-l trimite pentru aprobare si, inclusiv, a primi fondurile. Ce trebuie sa contina? Si nu in ultimul rand, trebuie sa am vreo calificare in domeniul educatiei pentru a-mi crea societatea comerciala?
Va multumesc anticipat, macar pentru ca ati citit.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
dupy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:10, 5 Septembrie 2012
Daca evaluarea dvs de 40.000 euro este corecta, nu vad care este impedimentul de a face planul de afaceri, care este foarte important.Problema este ca pentru astfel de finantari europene nu se mai poate beneficia.Aceste fonduri nu sunt destinate "infiintarii" ci dezvoltarii.
Nu stiu din ce anume este compusa suma de 40.000, dar oricum nu este suficienta.
Ati citit ce inseamna infiintarea, avizarea,dotarea unei gradinite?Ce conditii trebuie sa indeplineasca personalul?Oricine va poate face dosarul,dar trebuie sa tineti cont ca dvs. trebuie sa indepliniti nenumarate conditii.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru gradinita si after school ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Doresc sa obtin fonduri nerambursabile pentru a infiinta o gradinita particulara si after school. Mentionez ca sotia mea are experienta 13 ani in ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara utc utc Care sunt conditiile de a beneficia de fonduri nerambursabile in vederea infiintari unei gradinite particulare? (vezi toată discuția)
Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)