o cunostinta vrea sa imi treaca un apartament pe numele meu si eu sa fiu insotitor de drept pana la decesul lui . Avocatul/Avocata sa se poata deplasa la domiciliul lui. Astept oferte . Urgent .
1) Cea ce vreti sa faceti se poate sa o faceti la notar. E vorba de contract intretinere cu clauza.
2) Daca cautati un avocat sa se deplaseze la domiciliul lui,ar trebui sa stiti ca mai usor e ptr dvs sa cautati un avocat din localitatea dvs,nu din toata tara. Daca ar fii sa locuiti la Constanta si un avocat il veti gasi pe acest forum tocmai din Baia-Mare,cine credeti ca va plati ptr drumuri dus- intors?
3) Aceste contracte de intretinere cu clauza nu prea sunt sigure. Exista cazul cand proprietarul imobilului sa va rezilieze contractul ptr motiv ca nu l-ati ingrijit cum trebuie,astfel veti pierde. Am intalnit cazuri din acestea. Ramane sa luati dvs o decizie.
Avocatul va poate doar intocmi acel contract pe care tot un notar trebuie sa il autentifice. Ca atare, daca persoana nu se poate deplasa, tot notarul trebuie sa se prezinte la domiciliul celui care nu se poate deplasa.
Declaratie
vasilepp
Buna ziua. Cat costa o declaratie autentificata la notar, dar una la avocat?. Atat avocatul cat si notarul se pot deplasa la domiciliul declarantului pentru ca ... (vezi toată discuția)