avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale penalitati contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

penalitati contract

in luna iulie 2011 se incheie un contract de custodie cu obligatia beneficiarului de a mentine acest contract timp de 2 ani
in luna august 2012 reziliaza contractul
in cuprinsul contractului este trecuta o clauza prin care beneficiarul este obligat sa plateasca o penalitate de 400 lei pt ca nu au tinut contractul timp de 2 ani
va rog art pe care l-e folosesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters12405 , utilizator 10:44, 4 Septembrie 2012
Penalitatile se vor plati in baza art din contract unde este prevazuta aceasta clauza. Un contract intre 2 parti reprezinta vointa acestora. In momentul semnarii contractului, aceste parti si-au asumat toate drepturile si obligatiile prevazute in contract.
i cazul in care vreau sa il dau in judecata?
In cazul in care il veti da in judecata , acelasi contract va sta la baza chemarii in judecata pentru nerespectarea obligatiilor contractuale. Va sfatuiesc sa consultati un avocat daca doriti sa mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestare servicii crysty4ever crysty4ever Buna ziua.Anul trecut am incheiat un contract de furnizare servicii cu o firma de televiziune prin cablu iar contractul a fost incheiat pe o perioada de 2 ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract prestari servicii raul bogdan raul bogdan Buna tuturor, si din nou multumiri ca va luati timp sa ne ajutati cu raspunsuri la intrebarile noastre. De aproximativ 2 ani lucrez ca si colaborator cu o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)