avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrari contabile- dosar daune auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrari contabile- dosar daune auto

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt inregistrarile contabile pentru urmatoarea situatie:
in urma unui accident auto minor, ca urmare a deschiderii dosarului de dauna, societatea asiguratoare ne-a virat prin banca contravaloarea devizului de reparatie a autoturismului. Societatea noastra are obligatia de a vira in contul societatii care a efectuat reparatiile contravaloarea facturii.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bani de la asigurator rca andreiptb andreiptb Buna, in urma avarierii autoturismului de catre un cetatean si rezolvarea dosarului la inspectorul de daune mi-am depus dosarul la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)
Asiguratorii au platit factura eu refuz service-ul! vickyflorin vickyflorin Buna ziua tuturor! Am avut un accident minor (doar pagube materiale) si dupa deschiderea dosarului de dauna (prin RCA-ul celui vinovat) avizat de inspectorul ... (vezi toată discuția)
Dosar daune constatare amiabila tiby83 tiby83 Salut, Am cateva nelamuriri in legatura cu dosarul de daune deschis in urma constatului amiabil. Am fost implicat intr-un accident usor soldat doar cu ... (vezi toată discuția)