avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nevoie de contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nevoie de contabil

Buna ziua,

Avem nevoie de un contabil autorizat, cu experienta, pentru verificarea completa a unei SC infiintata in 2003 si eventual refacerea actelor contabile dupa necesitate (2007 si 2008 in mod sigur vor fi refacute).
In scop informativ: cifra de afaceri sub 500,000 EUR/5 ani, in medie intre 5-15 facturi emise/intrate lunar, 1 contract leasing, fara salariati.

Atentie: este nevoie de cineva din Prahova sau cu posibilitate de deplasare (1-2 zile pe luna) in Prahova.

Deasemeni, sunt pe punctul de a infiinta alte 5-10 SC, oua ce vor merge in acelasi cos.

Ce NU ne intereseaza:
- firme cu tarife exorbitante
- persoane fara posibilitatea de a se deplasa in PH
- persoane ce nu au suficient timp liber pentru a se ocupa de 5-10 SC, de la A la Z

Cu respect, va multumesc pentru timpul acordat acestui anunt.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 21:00, 21 Ianuarie 2009
Vedeti pe site-ul CECCAR Prahova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat/jurist pentru infiintare sc uscons uscons Buna ziua, Caut un avocat sau jurist pentru infiintarea a 5-10 SC, de la A la Z. Neaparat necesara posibilitatea de deplasare in Prahova. Multumesc. (vezi toată discuția)
Administrator si contabil stanbogdan23 stanbogdan23 Sunt pe punctul de a infiinta o societate (srl) si sunt curios daca pot indeplini si eu si asociatul meu amandoi functia de administrator al firmei. Putem avea ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)