avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in perioada dedelegare a unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in perioada dedelegare a unei persoane

va rog f. frumos a ma ajuta la urmatoarea intrebare
unui salariat i-sa facut act aditional de schimbare a locului de munca temporar cf art 48 din CM , salariatul nu a voit sa semneze actul aditional , intrind in concediu medical , perioada care se apropie de 60 de zile calendaristice , in acest caz
se stie ca in perioada concediului medical - CIM ESTE SUSPENDAT , DORESC SA INTREB la revenire se reiau cele 60 de zile de delegare, sau salariatului i-se poate propune concedierea cu un preaviz de 20 zile .
multumesc mult

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 4 Septembrie 2012
Art.49 C.mun.:
(6) In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

De asemenea, la terminarea concediului medical angajatorul poate decide concedierea salariatului, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in preaviz eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce se intampla daca intri in concediu medical in perioada preavizului ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Concedierea salariatilor din motive ce tin ...... iriiri iriiri Buna ziua Am o mica problema cu privire la concedierea colectiva In situatia in care am un salariat care se afla in CFP, avind contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada preavizului Pilu Pilu Buna seara. E vorba ca de la data de 1 aprilie la o parte din angajatii firmei unde lucreaza fiul meu sa li se dea preavize ca se restructureaza firma ... (vezi toată discuția)