avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Decizia de promovare in functia publica.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decizia de promovare in functia publica.

Buna ziua,
am o nelamurire,pina in 29.07.2012 am fost incadrat in functia publica ,clasa a-3-a ,grad profesional asistent,gradatia nr.4 de vechime,cu un salar de incadrare de 757 ron,in urma examenului de promovare in grad am devenit principal in aceias clasa,aceiasi gradatie de vechime si un salar de 762.Este bine facuta incadrarea sau nu? Sau diferenta intre gradele profesionale e doar de 5 lei.

Alte discuții în legătură

Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)