avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... aflare Ip calculator
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

aflare Ip calculator

Buna ziua. Am trimis un mail unei persoane in care i-am comunicat cum se fac angajarile la firma unde lucreaza. Nu am spus nimic neadevarat in acel mail si nici nu l-am amentintat in vreun fel, insa el stiindu-se cu musca pe caciula , a spus ca are pe cineva la crima organizata si a facut si plangere la politie . In cazul in care afla cine i-a trimis mailul, eu ce pot pati?multumesc mult si multa sanatate.
Cel mai recent răspuns: cristian175 , utilizator 11:21, 5 Septembrie 2012
Eventualele consecinte sunt conditionate de continutul e-mail-ului comunicat de dvs
Este dificil dar nu imposibil de depistat elemente de identificare si sursa de unde provine mailul
Este dificil de probat cu certitudine 100% autorul
am dat doar detalii referitoare la angajarile pe care le face dl caruia i-am trimis mailul, ca face angajari preferentiale (dupa cum se lauda cei angajati de dansul).
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
cristian175, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie Ady337 Ady337 Buna ziua, Daca o persoana posteaza mesaje calomnioase, neadevarate, la adresa mea, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru identificarea acesteia? Si ... (vezi toată discuția)
Mi-a accesat fara drept corespondenta pe mail. Tommy D Tommy D Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Sunt divortat de 3 ani si acum aveam o sansa de impacare. Eu mai pastrez legatura cu fosta iubita, dar ... (vezi toată discuția)
Demisie elzzup elzzup Buna seara, Numele meu este "Elzzup" si va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. Iata despre ce este vorba : In urma unei iesiri in oras, intr-un ... (vezi toată discuția)