avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Clarificari ref la cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Clarificari ref la cerere de oferta

Am primit de la o firma o solicitare de clarificari. Trebuie sa-i dau raspuns in termen de trei zile ? Apoi adaug pe seap clarificarile impreuna cu intrebarile intocmai cum au fost primite sau pot sa le rezum sub forma ,,Ref la intrebarea dumneavoastra privind ".... .....
Clarificarile sunt vazute de anrmap?
Cel mai recent răspuns: dolj , utilizator 08:30, 5 Septembrie 2012
copiati intrebarea astfel cum a fost formulata pt. ca si ceilalti posibili ofertanti sa inteleaga ceea ce a dorit solicitantul. la fiecare intrebare formulati raspunsul.narmap poate vedea raspunsul dvs dupa cum il poate vedea oricine, insa anrmap nu verifica raspunsurile la clarificari.
Multumesc. Deci daca firma e de acord cu raspunsul e bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Raspuns solicitare clarificari soazig soazig Intrebarea mea se refera la modul in care AC a raspuns cererii de clarificari pe care am formulat-o. Conform ART. 78 din OUG 34/2006 (1) Orice operator ... (vezi toată discuția)
Loturi dublate ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am publicata in SEAP o procedura de atribuire (licitatie deschisa) pentru un acord cadru de medicamente. Am primit o solicitare de clarificari ... (vezi toată discuția)