Buna Ziua!
An o nelamurire. O cunostinta este amenintata de un individ care ii cere o suma de bani .Acel individ sustine ca i se cuvin acei bani amenintand dar cunostinta mea sustine ca nu are absolut nici o datorie .Persoana aceea nu cere o suma fixa si nu pentru un lucru anume (eu cred ca daca chiar avea o datorie se cerea o suma fixa pentru un anumit lucru)
Cea mai buna solutie este sa faca o plangere la politie impotriva celui care o ameninta. Totusi nu cred ca cineva care nu te cunoaste si cu care nu ai interactionat niciodata se poate trezi sa te ameninte si sa iti ceara bani. Cred ca nu aveti toate informatiile insa rezolvarea indiferent de situatie este o plangere.
Se cunosc dar acel individ nu are de ce sa ceara sume de bani deoarece nu s-a imprumutat.Si niciodata nu este o suma fixa.Daca se imprumuta trebuia sa inapoieze aceeasi bani nu?
Hartuire
bandi2
vreau sa intreb... o fosta cunostinta,tot ma hartuieste,ca sa i dau 100 euro.. pe care mi ia dar nu stiu cind...vine la mine la lucru,unde lucrez, azi a fost ... (vezi toată discuția)
Cum scap de camatari?
aalleex
Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)