avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata diurnei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata diurnei

buna ziua as dori sa aflu daca in cazul in care angajatorul nu achita diurna stabilita prin contract conditionind plata acesteia doar daca sunt de acord sa mi se opreasca cheltuieli suplimentare de cazare desi conform conractului cazarea este asigurata gratuit de catre angajator,care este solutia legala? mentionez ca sunt in continuare detasat si nu stiu ce trebuie sa fac am voie sa plec acasa cum se procedeaza? va multumesc
Cel mai recent răspuns: adema , utilizator 02:45, 5 Septembrie 2012
se incadreaza la neplata drepturilor salariale stipulate in contract. Solutii: o rezolvare pe cale amiabila, plangere la ITM si ultima e Tribunalul de pe raza localitatii in care e inregistrata societatea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna strainatate Robert_Flavius Robert_Flavius Buna ziua, Am fost angajat de catre o firma romaneasca pentru a lucra in in belgia in domeniul constructiilor, neavand calificare in domeniu firma mi-a ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera diurna nespecificata in con.munca? VikBemBem VikBemBem Soferul de TIR poate recupera DIURNA, (nu salarul) daca aceasta nu este stipulata in con.de.munca ? Exista vre-o baza legala/juridica etc, la care se poate ... (vezi toată discuția)
Diurna in comunitatea europeana Fleara Emilian Sorin Fleara Emilian Sorin Buna ziua,Fleara Emilian Sorin ma numesc,lucrez la o firma de transport internațional mărfuri pe camion 40 de tone. Am și eu o întrebare legată de faptu ... (vezi toată discuția)