Buna ziua, as vrea sa stiu cum se calculeaza valoarea salariului compensatoriu conform art. 78 al. 1 (este cumva media pe unitate pe luna aferenta preavizului, si fara plati de impozite? )
Multumesc mult.
1. Salariul compensator este egal cu salariul p[e acre il are salariatul la data concedierii.
2. CCMUNN pe anii 2007-2010 nu mai ste valabil si la ora actuala nu mai exista CCMUNN.
3. Daca in CCM aplicabil unitatii dvs. sau in Regulamentul intern al acesteia aveti pevazuta acordarea salariului compensator atunci puiteti beneficia de el.
4. Salariul compensator este impozabil si asupra lui se retine numai contributia pentru pensie.
4. Salariul compensator este impozabil si asupra lui se retine numai contributia pentru pensie.
Se retin toate contributiile , mai putin cea pentru somaj ...:)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Salar compensatoriu
anelice
Buna ziua,
As avea o intrebare legat de salariu compensatori. In luna septembrie mi se va inchide punctul de lucru, iar in prezent sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii
IonAndrei
Am si eu urmatoarea intrebare: Este legal si carei legi,art. ... ,aln. .... este corect sa se retina contributiile sociale (somaj,sanatate,pensii) la platile ... (vezi toată discuția)