avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lucrare de licenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lucrare de licenta

Sunt in anul IV la drept si am nevoie de materiale pentru lucrarea de licenta.Tema mea este la drept penal-,,Infractiuni de serviciu sau in legatura cu serviciul,,Intentionez sa-mi fac singura lucrarea dar nu mi-ar strica niste sfaturi,materiale etc.Este prima mea lucrare de licenta si nu prea am idee cum s-o fac.
Ma poate ajuta cineva?:D

Alte discuții în legătură

Help me Sofroni Catalina Sofroni Catalina Cine ma poate ajuta si pe mine cu o parere?Mi sa dat cea mai tampita tema de licenta,,Analiza infractiunilor privind circulatia pe drumurile publice in ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii penale in timp alecutza alecutza salut! sunt student la drept anul IV si urmeaza sa dau licenta in vara. tema lucrarii de licenta este "Aplicarea legii penale in timp". as dori daca puteti sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? gerrardd gerrardd Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a ... (vezi toată discuția)