avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Credit - amenda
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Credit - amenda

Am incercat sa fac redit card avantaj, sa cumpar in rate un prosud de 1500 lei is nimic.Ca am prea puni ani(24), ca am salariul mic(600 lei net), ca lucrez de prea putin timp(9 luni).Am prieteni, am auzit de altii ca si-au facut si erau in aceeasi situatie ca mine.
Deja am apelat la Provident si nici ei. Ce se intampla?
E asa aiurea ca m-a enervat treaba asta.
Totusi, m-am gandit: de ce?
Am o amenda administrativa de care nu mai stiu nimic. Poate din cauza asta?
Dar daca ar fi de ce nu imi zic?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:19, 12 Septembrie 2012
Daca figurati cu facturi ale unui abonament pentru telefon sau amenzi neachitate, cu siguranta aceasta este cauza pentru care nu ati fost declarat eligibil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment personal (?!) ContSters163409 ContSters163409 Bună ziua, Fratele meu are între 3-5 credite bancare + provident + prieteni(camatar bani luati fara acte). Sunt curious dacă se poate face ceva în ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la societate recuperari creante b3cul3tz b3cul3tz Buna ziua,am un abonament la orange si de asta vara cand mi-a venit factura 899 lei nu am mai platit,mi-a venit pe 27 decembrie o scrisoare de la E.O.S KSI ca ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)