avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cabluri cazute de pe stalpi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cabluri cazute de pe stalpi

Buna ziua,

De aproape 6 luni pe calea floreasca exista cabluri cazute de pe stalpii de iluminat public.
Aceste cabluri sunt pe trotuar sau sunt atat de lasate incat pot fi atinse cu capul.

Am reclamat la 112 / primarie sector 1 dar primesc numai raspunsuri aberante!!!
Ex: Stiti ale cui sunt cablurile???????
sau
Acelea sunt cabluri de fibra optica nu sunt ale primariei!!!!

Doresc sa va amintesc ca pe fiecare stap este un indicator:
NU ATINGETI FIRELE CAZUTE
PERICOL DE MOARTE

Doresc sa dau in judecata primaria Bucuresti petru neglijenta extrema in rezolvarea acestei situatii

Va multumesc anticipat pentru eventuale indrumari.
Florin
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 16:36, 20 Ianuarie 2009
Pe de o parte aveti dreptate dar aveti timp de pierdut prin instante? Incercati o sesizare la Primaria Capitalei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Providerul [r] ilegalitati NetFan NetFan Salutari, inca din 2008, pe cand [R]a preluat anumite retele de tip cartier, pana in prezent(2012) au cablat diversi beneficiari fara a avea o aprobare din ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Dilema privind cablarea televiziunilor la asociatii de proprietari adrianaszilagyi adrianaszilagyi Sunt presedinta unei asociatii de proprietari.Am luat initiativa sa schimbam fata blocului atat in exterior cat si in interior, avand in vedere ca aspectul ... (vezi toată discuția)