avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajat roman la o firma din Romania de catre o firma ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajat roman la o firma din Romania de catre o firma din ST. Kitts

Un angajat roman al unei firme din St.Kitts (non-UE) care este detasat la o firma din Romania plateste contributii la stat si in Romania si in St. Kitts?
Intre firma din Romania si firma din St. Kitts va exista un contract de prestari servicii.

Alte discuții în legătură

Detasare angajat roman la o firma din ue cu care angajatorul din romania nu are o relatie contractuala directa roxanaandras roxanaandras Buna ziua! As dori sa stiu cum trateaza autoritatile urmatoarea speta: un angajator roman incheie un contract de dezvoltare software cu o companie dintr-un ... (vezi toată discuția)
1. o societate română ce documente trebuie sa realizeze ca ... encornel encornel 1. O societate română ce documente trebuie sa realizeze ca să poată lucra cu angajații ei în afara țării. 2. Ce documente îmi sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)