avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru

pot sa am activitate intr-un spatiu care o sa fie punct de lucru, pana imi ies actele de la registrul comertului?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 18:51, 5 Septembrie 2012
Legal nu, ilegal da! Asta pentru ca legea spune ca nu aveti voie sa desfasurari activitati neautorizate. Ca atare, pana la finalizarea mentiunii de la registrul comertului prestati o activitate neautorizata!
Si dupa ce va ies actele de la registru mai aveti drumuri de facut:la primarie pentru acordul (autorizatie) de functionare, la fisc pentru declararea punctului de lucru, iar in cazul in care desfasurati activitati ce necesita casa de marcat trebuie s-o cumparati s-o fiscalizati.... drumurile noastre ...... altfel scoateti din buzunar banii de amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru comertului tatiana_toma tatiana_toma Buna seara!Am si eu o intrebare:Ce risc daca prestez activitatea inaintea inregistrarii de mentiuni a unui punct de lucru? Am declarat punctul de lucru cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru si deschidere aurelian55 aurelian55 buna ziua ! doresc sa inchid un punct de lucru si sa deschid altul in alta locatie.ma intereseaza ce demersuri trebuiesc facute cu casa de marcat,fiscalizare ... (vezi toată discuția)
Schimbare punct de lucru szture szture Buna ziua.Suntem o societate de comert cu ridicata a pieselor de schimb auto.Acum ne-am schimbat sediul unui punct de lucru.V-as ruga sa-mi spuneti de ce ... (vezi toată discuția)