avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere punct lucru si deschidere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere punct lucru si deschidere

buna ziua ! doresc sa inchid un punct de lucru si sa deschid altul in alta locatie.ma intereseaza ce demersuri trebuiesc facute cu casa de marcat,fiscalizare etc.ce taxe trebuiesc platite la administratia financiara,registrul comertului.cred ca nu pot deschide punctul de lucru si apoi sa il inchid pe cel initial ca ma mut cu tot cu casa de marcat si nu are adresa pe noul punct de lucru.si inca o intrebare.cam cat dureaza?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:48, 30 Mai 2013
Faceti contractul pentru noul punct de lucru, faceti amenajarea.
Faceti mentiunea (in acelasi act) la Registrul comertului pentru inchidere, respectiv deschidere punct de lucru. Scoateti autorizatiile pentru noul punct de lucru.
Chemati operatorul service pentru casa de marcat si fiscalizati casa de marcat pentru noul punct de lucru si depuneti acte la fiscul unde este arondat noul punct de lucru.
Durata aproximativ 5-10 zile.
este vreo declaratie tip la registrul comertului pentru inchidere si deschidere punct de lucru?daca da care anume este ca ma uit pe site-ul lor si nu gasesc nimic
Sunt doua formulare pentru situatia pe care ne-ati prezentat-o, respectiv cererea de inregistrare si declaratia model 2 la care adaugati hotararea prin care se inchide un punct de lucru si se deschide un altul. La setul de acte sa anexati si certificatul constatator de autorizare de la punctul de lucru pe care il inchideti.
Formularele le puteti vizuliza/descarca de aici:
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru gers gers vreau sa stiu daca sant obligat sa declar un punct de lucru la O.R.C. daca odata cu casa de marcat l-am declarat la Circa Financiara.Va multumesc foarte mult! (vezi toată discuția)