avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plangere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plangere

buna ziua,unde trebuie sa fac o plangere impotriva firmei pt care am lucrat si nu am primit nici un ban? mentionez ca durata contractului era de 3 luni ,dar eu nu am stat decat 3 sapt datorita conditiilor jalnice,o sa explic mai pe larg daca veti nevoie.firma este din iasi ,contractul e pe ro dar am lucrat in it
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 6 Septembrie 2012
Sesizare se poate depune la ITM-ul in raza caruia isi are sediul social angajatorul sau la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.

In speta,
ITM Iasi
e-mail petitii: petitii@itmiasi.ro

Inspectia Muncii
Email: petitii@inspectiamuncii.ro
ok multumesc
care sunt pasii pe care ar trebui sa.i parcurg?va trebui sa dau firma in judecata?mentionez ca sunt mai multe persoane in aceasta situatie
Concomitent cu depunerea sesizarilor respective, puteti actiona in instanta pe angajator .. actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul si este scutita de plata taxelor judiciare...
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
adica nu trebuie sa platim un avocat? credeti ca sunt sanse sa ne primim banii? multumesc

Alte discuții în legătură

Sesizare itm, despagubiri ore lucrate munteanu43 munteanu43 bunaziua. lucrez la o firma da paza. agent de paza de noapte si am 260 de ore pe luna. am facut 3 sesizari la itm si nu s-a intimplat nimic...ce pot face? ii ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna mipa mipa Am lucrat ca asistent personal al unei persoane cu handicap grav-deci angajatul unei primarii.La solicitarea angajatorului am cerut incetarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si conditii de munca nerespectate! ceckspam ceckspam Salutari, In ziua de 27 Mai,am semnat un contract temporar cu o firma de logistita 3.5T ,contract pe RO,munca sau parcarea era pe IT,dupa alea 3 luni mi sa ... (vezi toată discuția)