avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

Buna ziua!
Am cumparat o masina secon hand si as dori sa o inscru dar nu vreau sa platesc taxa auto. Cum pot proceda? am citit in oug 1/2012 ca taxa auto se suspenda pana in 01. 01/2013. este adevarat?
Cel mai recent răspuns: bunea_lili , utilizator 18:35, 6 Septembrie 2012
Daca masina a mai fost inmatriculata in Romania, nu mai trebuie platita taxa pe emisii poluante. Daca masina nu a mai fost inmatriculata in Romania, insa a fost inmatriculata in UE, veti putea sa va inmatriculati masina pe calea unei actiuni in justitie.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru emisiile poluante SzAlex SzAlex Bună ziua ! În legătură cu taxa pentru emisiile poluante, Sunt din Târgu Mureş, am achiziţionat un autovehicul second hand din Germania, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)
Reuperare taxa auto 2010 nidac nidac Buna ziua, In ianuarie 2013 am solicitat in instanta recuperarea taxei auto (2061 Ron) platita in 2010 pentru un autoturism nou Ford Focus. Deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)