Care este codul CAEN pentru o asociatie de proprietari?
Pe acest forum am gasit 9700, insa pe site-ul ANAF apare mentionat codul 9499 ([ link extern ] !
Reprezentanţa este un sediu secundar al societăţii-mamă din străinătate, lipsit de personalitate juridică proprie, care nu are un capital distinct de cel al societăţii-mamă şi poate efectua numai operaţiuni de reprezentare a acesteia faţă de partenerii săi comerciali din România.
daca mai sunt necesare si alte informatii le pot furniza. Multumesc.
In D 112, in anexa 1.1 la sfarsit aveti optiunea pentru sediu secundar.
Declaratia se face pentru persoana juridica principala in Anexa 1.
Dar cred ca nu ati pus bine intrebarea aici.
Noi ne ocupam de asociatiile de proprietari din blocuri.
Deci codul CAEN este pentru activitatea principala a firmei dv.
Multumesc pentru raspuns am vazut ca topicul este apropiat de problema noastra cu declaratia si am considerat ca putem primi anumite informatii si in sectiunea aceasta.
Va multumesc pentru sprijin.
Buna ziua.Am si eu o intrebare referitoare la asociatii, dar nu de proprietari.De curand s-a infiintat o asociatie non profit cu personalitate juridica.Au actul constitutiv si statutul dar nu am gasit nicaieri scris codul Caen si m-am lovit de acest lucru in revisal si declaratia 112.Ei spun ca nu au primit asa ceva, de unde trebuie sa primeasca acest cod Caen, unde tr sa mearga pt a putea intra in posesia lui?M-am uitat si pe declaratia 010 care au depus-o la anaf si la rubrica cod caen nu era trecut nimic.Va rog daca ma puteti ajuta cu niste informatii, care este procedura
noul cod caen
doina62
De la 1 iunie s- schimbat cota de fond de risc.Asociatiile de proprietari aveau cod caen 9700( cf atentionarii declaratiei 112).Acum acest cod caen nu mai ... (vezi toată discuția)