avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

in timp ce am fost plecata din tara sotul meu a parasit domiciliu cu tot cu fetita noastra .la intoarcerea mea am luat fetita la mine acum vreau sa bag divortu dar nu am un loc de munca credeti ca voi putea castiga fata
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:20, 6 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
trebuie sa demonstrati ca aveti cu ce sa va intretineti copilul

in lipsa acestei probe, da puteti avea probleme privind custodia
Custodia cel mai probabil va fi una comuna ambilor parinti, dar se va pune in discutie locuinta minorei. Va trebui astfel sa faceti dovada ca pe langa venituri cu care sa intretineti copilul aveti si o locuinta stabila si adecvata cresterii in bune conditii a minorei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca cei doi concubini au un minor si vor sa se desparta? gheorghedarius35 gheorghedarius35 Buna ziua!am o intrebare?;daca cei doi concubini,se despart,si au un minor de 7 luni,mama coplilului nu are venit si nici nu a lucrat pana in prezent si mai ... (vezi toată discuția)
Poate sa imi ia copilul rezultat in urma unui concubinaj? Kyty75 Kyty75 Buna seara. Traiesc in concubinaj cu barbatul cu care am un copil in varsta de sase luni in casa parintilor lui. Dupa ce am nascut a devenit violent atat ... (vezi toată discuția)
Despre divort, custodie copil canimgizzi1984 canimgizzi1984 buna ziua.sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de 4 ani.de un an de zile am plecat impreuna cu copilul de la domiciliul conjugal deoarece nu ma mai ... (vezi toată discuția)