avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rof
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rof

Este obligatoriu ca o SRL sa aiba si Rof? ROI are deja si am tot cautat si nu gasesc pe nicaieri daca este necesar sa aiba si Rof.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 6 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Potrivit art. 187 din noul Cod civil – Legea 287/2009, republicata in Monitorul Oficial nr. 505 din 15 iulie 2011: „Orice persoana juridica trebuie sa aiba o organizare de sine statatoare si un patrimoniu propriu, afectat realizarii unui anumit scop licit si moral, in acord cu interesul general”. Asadar, organizarea reprezinta una dintre conditiile fundamentale ale identitatii unei persoane juridice fiind stabilita tocmai prin Regulamentul de organizare si functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de organizare si functionare al unei societati (rof) elena-f-b elena-f-b Este obligatoriu intocmirea unui ROF, chiar daca am statut si organigrama? Este prevazut asa ceva in Codul civil cum am citit pe un site? Multumesc (vezi toată discuția)
Rof carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Exista art. in codul muncii care sa prevada ca este obligatoriu sa ai ROF ? Sau doar organigrana ? Deci, la un eventual control primesti direct ... (vezi toată discuția)
Rof este obligatoriu la o sc? 22.08.2009 22.08.2009 va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare Lucrez la o SC este obligatoriu intocmirea ROF , si de cind , Multumesc mult (vezi toată discuția)