avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare sau nu??
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare sau nu??

Buna ziua,
Ma lovesc din nou de o problema. Am pierdut un procers de evacuare si am fost obligata la plata cheltuieli de judecata reprezentand onorariu avocat in valoare de 1000 ron. Mi s-a pus in vedere sa platesc, ori vor incepe executarea silita.
In paralel se desfasoara procesul de partaj care merge foarte greu, suntem la faza de expertize acum.
Mentionez ca platesc singura creditul la banca (eu titular, el coplatitor) si am platit singura cheltuielile casei dupa divort, desi el locuia acolo.
Ma pot folosi de aceste aspecte pentru a face contestatie la excutare?
Ce motive as putea sa invoc, sau ce cale legala am pentru a nu plati?
Nu este o suma mare, dar ma supara ingozitor faptul ca desi el imi datoreaza o gramada de bani, tot eu trebuie sa platesc acum.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: camylungu , utilizator 12:03, 6 Septembrie 2012
Admiterea contestatiei la executare este conditionata de temeinicia si relevanta motivelor invocate de petent
Aspectele precizate de dvs sunt reale,dar nu au relevanta in raport de fondul cauzei obligatii de plata cheltuieli de judecata onorariu aparator
nu aveti temei pt contestatie la executare. daca o faceti, mai platiti 1 000 de lei onorariu pe contestatie la executare
Offfff, e clara situatia, trebuie sa platesc tot eu. Daca tot platesc sute de lei lunar si pentru el, ce mai conteaza acum 1000 lei, nu?
Asta ne este dreptatea in ziua de azi.
Multumesc pentru raspunsuri. O zi frumoasa

As mai avea o intrebare cu bunavointa dumneavoastra
Daca nici eu nu mai achit creditul si las banca sa ne execute pe amandoi, poate afecta asta decizia instantei, avand in vedere ca am solicitat atribuirea imobilului in natura?
Ma gandesc ca nu stiu daca voi recupera din banii platiti pana acum, la felul cum merg lucrurile. Macar asa ar plati si el o parte din credit.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere credit auto div81drv div81drv Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa ma ajute as fi tare recunoscatoare. In data de 04.06.2008 am incheiat cu BRD Finance IFN SA un credit auto pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire ADRIAN6167 ADRIAN6167 Buna ziua. In.2018 am luat doua credite si un card de cumpărături de la o singură banca, iar in anul cu pandemia n am mai putut plati, asa ca m.au executat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)