avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Neplata banilor retinuti pentru CASS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Neplata banilor retinuti pentru CASS

Va scriu in numele parintilor mei. Deoarece parintii mei au avut domiciliul in Medias jud.Sibiu si acuma domiciliaza la mine in Cluj-Napoca am solicitat transferul pensiei la domiciliul din Cluj. Timp de 3 luni au primit pensia prin mandat postal din septembrie urmind sa o primeasca de la Casa de pensii Cluj. In luna august cand au primit pensia nu au mai primit plusul de bani pentru banii retinuti pentru CASS, respectiv 40 lei/persoana, desi in luna iulie i-au primit.
Postasul si oficiul postal nu m-au putut lamuri de ce nu au mai primit banii pe luna august, la fel nici Casa Nationala de Pensii si nici Casa de Pensii Sibiu si cea locala Medias. Am dat cel putin 30 de telefoane absolut degeaba, nimeni nu stie nimic. Cum sa procedez deoarece parintii mei sunt oameni in varsta, au 90 de ani si as vrea sa le lamuresc problema deoarece nu vreau sa se repete si in luna septembrie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:11, 6 Septembrie 2012
1. Posta este numai curierul care va aduce banii, nu are de unde sa stie amnunte de acest gen.

2. Adresati-va Casei de Pensii de unde ati primit pensia. Numai ei stiu de ce s-a intamplat asta (dar se poate corecta foarte usor).

3. Cu telefoanele nu rezolvati nimic, faceti scris, prin posta sau prin e-mail. Trebuie sa va raspunda si sa va explice ce s-a intamplat si cum se poate rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Talon de pensie DumbravaGhr DumbravaGhr Stimati domni, Am facut optiunea pentru a primi pensia pe card. Am facut optiunea la Bancpost. Am primit cardul si de luna aceasta si banii pe card. Cum ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)