avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzatori si codebitor in contract de credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzatori si codebitor in contract de credit

Buna ziua,

Am nevoie de clarificarea unui situatii mai ciudate: exista vreun impediment ca vanzatorul intr-un contract de vanzare sa fie si codebitor in contractul de credit prin care se finanteaza tranzactia respectiva?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 16:24, 6 Septembrie 2012
Bineintelesc ce da. De ce nu?. El va garanta personal, nu cu bunul pe care l-a vandut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare cumparare imobil prima casa mamazzz mamazzz Doresc sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa. Am fost la notar sa facem antecontractul si am intampinat probleme din partea notarului referitor la ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)